Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Een bezoek brengen aan AUTOSERVICE ABO betekent kennismaken met een bedrijf vol ervaring en een gemoedelijke sfeer. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf en hebben veel kennis van de nieuwste autotechnieken, ongeacht welk automerk of type u rijdt. Uw auto is bij ons in goede handen!

ABO staat zowel voor kwaliteit en goede service, als voor de kernactiviteiten van het bedrijf: APK-keuring, banden en onderhoud van personen- en bedrijfsauto’s. Sinds ruim 20 jaar hebben steeds meer tevreden klanten de weg weten te vinden naar Autoservice ABO.

Neem contact met ons op.

Gegarandeerde kwaliteit

Autoservice ABO is een universeel garagebedrijf, waar men terecht kan voor alle voorkomende werkzaamheden. Het BOVAG-lidmaatschap garandeert de kwaliteit van het geleverde werk, terwijl een team van monteurs zorgt voor een perfecte kwaliteit en service.
Ook verkopen wij auto’s van verschillende merken en leeftijden, zowel nieuw als gebruikt, uiteraard met 6 maanden BOVAG-garantie. Ook kunnen klanten hun specifieke wensen kenbaar maken, wij gaan dan op zoek naar die desbetreffende auto. Wie bij ABO binnenstapt met vragen of problemen aan zijn/haar auto, kan onder het genot van een kopje koffie plaatsnemen in de ruime receptie. Klanten kunnen erop rekenen snel en vriendelijk geholpen te worden.